motocross-GGN

Gotland Grand National 23-24 Oktober

I oktober fylls tofta skjutfält av massvis av hungriga enduroåkare som tillsammans har ett långt och mödosamt men ack så roligt äventyr framför sig. Man säger att evenemanget kommer att locka dryga 15 000 besökare under helgen 23-24 oktober. Undertecknad kommer att befinna sig på plats för att fota våra åkare och direktrapportera via telefon till nervösa anhöriga och vänner. Det är många som nu ligger i hårda förberedelser inför oktober äventyret. I år kommer man att presentera en rolig nyhet, elmotorcyckelklassen! Det kommer att vara spännande att se hur utvecklingen gått i el segmentet. Blir intressant att se hur de kommer att lägga upp banan i den klassen. Något jag ser fram emot är den officiella GGN festen där partybandet Rydell & Quick är det stora dragplåstret. Stefan har legat i hårdträning i sommar och tagit hjälp av brottaren Eddie för extra fysträning på Eddies MMA klubb i Norrköping. Så jag tippar på att han kommer mer förberedd än någonsin och blir en riktig underdog som kommer att överraska många ute på skjutfältet vid Tofta.

För att läsa mer om tävlingen kan du klicka här!